I morgon den 11/3 fyller kullen 8 veckor. Det firar vi med valpbesiktning av hela kullen. Två av pojkarna flyttar på fredag den 15. Ena killen ska heta, eller heter rättare sagt redan Ralph, den andre grabben får eventuellt tilltalsnamnet Hector.

Imorgon är det alltså dags att välja vilken valp som ska få vilket kennelnamn. De ska ju chippas hos veterinären, i och med det så blir de “döpta” då id nr hör ihop med det registrerade namnet. Namnen är hämtade från gruppen U2 och deras låttitlar.

With Or Without You
In A Little While
In The Name Of Love
Sweetest Thing
Everlasting Love
Hallelujah Here She Comes

Jag tror att jag vet vem som ska få vilket namn, för det hänger mycket ihop med deras personligheter. Men jag berättar sen, när jag verkligen har bestämt mig smiley
Kanske denna tjej är just Ambush The Sweetest Thing?

Ambush Everlasting Love?

Mat är viktigt, så är det bara. Några av valparna i kullen tycker det extra mycket. Vi brukar servera dem ur en gemensam valpbar… men det funkar inte i den här kullen. De har så olika “ätstilar” och några tycker att all mat är deras. Så den här gången har vi fått dela upp dem. Tre äter ur sin “egna” skål. Från första kulan till sista, sen kollar man av om någon eventuellt skulle ha glömt någon liten smula… Tre av dem är på andra sidan valphagen också med varsin skål, men de hänger lite mer med varandra… länsar en skål i taget som tre musketörer, en för alla, alla för en…

Fröken Rosa, fröken Lila och herr Svart

Nu kommer jag…

Okej då….

Gott är det allt…

Herre eller snarare fröken på täppan

Herr Blå i kamerans lins

Nu står det på agendan att det är dags för klippning av valparna, även att det är dags att ta (försöka ta) lite tjusiga posébilder… Så invånarna på Aprilvägen 2 lär ha lite att pyssla lite med nu i veckan.