Nu ser de och hör de och är överallt i valplådan. De busar lite vingligt med varandra och det blir en “halvnelson” mellan varven. Men mest sover de… eller allra mest så äter de 🙂

Jag förstår inte hur Chess får plats med alla sju under sig… De är liksom bara överallt på en och samma gång 🙂
Nu är det bestämt vilka namn vi ska skicka in till kennelklubben. Bara att hoppas att de inte har några synpunkter.
Det blir en Bruce Springsteen kull.
En sådan kull måste jag ju bara ha… var ju med och stampa sönder Ullevi stadion i Göteborg i början av 80-talet 🙂 Den enda konsert jag varit på med Bruce… för jag vill inte gå på någon igen… för det minnet från den kvällen är obeskrivligt 🙂
Namnen blir:

Born To Run
Because The Night
Dream Baby Dream
Tunnel Of Love
Brilliant Disguise
She’s The One
Hungry Heart

Låtar som jag själv verkligen gillar. Självklart så finns det massor med andra låtar jag gillar… men det finns bara plats för sju… 🙂 Born In USA finns inte med… för valparna är ju födda i Jakobsberg… 🙂

När jag letade låtar så hamnade jag bland annat på denna…
hoppas att länken funkar… jag blev tagen när jag såg klippet…
och, ja, jag vet att den är en cover… men jag blev berörd.

http://www.youtube.com/watch?v=V1nTfDAn2KQ