Björn imponerade… när han fixat blanketterna inför dagens besök hos veterinären. Ett gem i varje färg som matchar valparnas halsband. Jag kan väl säga som så att Björn var rätt nöjd med sig själv 🙂

Besiktningen blev helt utan anmärkning och valparna skötte sig utmärkt. Det vill säga de gjorde inte ifrån sig vare sig i bilen eller på mottagningen 🙂 Ingen av valparna blev åksjuk, visserligen en mycket kort bilfärd för vi har vår veterinär precis i närheten. Valparna uttryckte sitt missnöje hela vägen dit… ca 4 minuter, men när vi väl parkerat så tog de inte så lång stund innan de faktiskt till och med somnade i sina burar i bilen.

Väl hemma igen så var det matdags, och de högg gladeligen in på ett riktigt skrovmål… så dagens utflykt hade inte nämnvärt påverkat dem mer än att efter maten så slocknade de ordentligt, sov i massor av timmar 🙂

I helgen som kommer flyttar de första valparna…