Så var det dags för det nervösa mötet… med uppfödarkollegor. Visst jag har ju själv skapat mig en bild av valpkullen under de veckor som gått. Det kan ju dock hända att man blir lite hemmablind, även om de självklart är världens godaste och sötaste valpar som jag fött uppsmiley
Men mötet med uppfödarkollegorna är liksom en dimension till, för jag vill ju självklart komma vidare i mitt avelsarbete och det är då vi hjälps åt genom att titta och känna på valparna… hur tänkte jag i valet av hane, pappan till valparna. Vad ville jag med kombinationen. Alltså utöver det som är det absolut viktigaste, hälsa och mentalitet.
Valparna fick klart godkänt, tror t o m om jag tänker efter att de fick med beröm godkänt smiley
I vilket fall som helst är de ett gäng små mysiga monster som vet hur de ska charma de tvåbenta.

Blå valp, hane

Grön valp, tik


Gul valp, tik


Lila valp, tik


Orange valp, tik

Röd valp, tik