Sättet att komma åt maten är många, olika taktik 🙂 De små växer och är precis lagom knubbiga. De busar och leker med varandra och börjar att visa intresse för den lilla försänkningen på en gaveln av lådan … den som är till för att Alice ska ha det lätt att hoppa in i lådan… den söker de sig till, så nu är det bara dagar kvar innan de klättrar över och det är dags för att montera den stora hagen.

Nu närmar det sig också den tiden när valparna ska börja provsmaka fast föda. Vilket även innebär att tills nu har Alice skött det mesta av “städjobbet”… Nu kommer vi att komma in i en fas när vi delar på det… för att så småningom att det kommer att bli så att Alice överlåter grovjobbet åt oss tvåbenta… och det är då man vet att man lever…som uppfödare 🙂 Underbart är kort… ett vedertaget uttryck, men faktiskt varje dag i närheten av en valplåda/hage är faktiskt underbar på sitt sätt <3

Två pojkar saknar fortfarande nya hem.