Idag har valparna fått möta en mycket större värld än den vanliga… fronten på valplådan plockades bort och hagen kom på plats. En åtgärd som blev ett måste just idag… Några av valparna var så nyfikna på andra sidan valplådan så att de klättrade över… och det blir ett litet för stort äventyr att hamna rakt ut i ett 30 kvm stort rum 🙂 så vi skärmar av med hagen så att valparna kan känna sig fortsatt trygga men ändå få mera utrymme.
Skräckslagen förtjusning kan vi kalla de första minuterna smiley Men de anpassar sig otroligt snabbt. De är nu på dagen tre veckor gamla. I morgon väntar nästa stora äventyr… smaka annan mat än mamma Alice mjölk. Vis av erfarenhet så blir det nog också ett blandning mellan skräck och förtjusning, men det brukar gå rätt smidigt, även om det är ett kladdigt äventyr smiley