Valplivet går för runt… mat, gos, lek och ovanpå det lite kiss och bajs 🙂 Idag blev det bad, inte för första gången och inte för sista gången… De gillar inte det, protesterar dock inte så mycket, det känns att de litar på våra händer och vad vi gör med dem. Hade de fått välja helt själva så hade de så klart valt att slippa undan badet. smiley

Ett bild på ett misslyckat försök på att fota en valp… de flesta bilder jag tagit är minst lika misslyckade smiley

Men ibland så lyckas jag smiley


Tänk att innan jag har funderat på att byta ut min våta jeansskjorta efter badsessionen så är valparna torra i pälsen.

Det bästa med badet är att valparna blir trötta efteråt och ett lugn lägger sig i hagen.

Imorgon fyller de sex veckor, helt otroligt hur fort tiden har gått. Vilken förmån jag har att få uppleva dem under dessa veckor även om det självklart känns enormt roligt att få skicka iväg dem till sina nya familjer. Jag har ju några veckor kvar som jag kan få njuta av dem, mellan baden och städningen av hagen 🙂
Alla i kullen är tingade.