Nu är det bara två kvar, fyra har flyttat till nya hem. Anna och Goldie är kvar ett tag till, Anna är tänkt att hon ska stanna hemma hos oss för alltid. Så det är relativt lugnt hemma på Aprilvägen.

Vad jag har förstått så här långt är att de valpar som flyttat har tagit det med ro, vilket känns gott för en uppfödare. Bilresor och första nätterna har fungerat.

Svea, står lite ihoptryckt med bakbenen, hade hon sträcket ut sig så hade ni sett hur fin hon egentligen är…. en glad skit med ett stort föremålsintresse. Ambush Showtime är ett passande namn för den här damen.

Ambush Golden Stardust, Goldie… en egensinnig tik… mycket intelligent… vet precis vad som gäller och när man ska sticka åt sidan för att inte bli infångad, social och gladlynt, en ljuvlig varelse.

Anna, Ambush Hevenly Dawn, som ska stanna hemma hos oss. Döpt efter Anna Karenina… eftersom det är ryskt ursprung… En ljuvlig varelse, så kelen och go.

Zelda… Ambush My Surprise …. en tjej som ständigt överraskar, så himla go och glad och full av energi. Just love her

Ambush Prince of Peace, Atlas.. så himla go och så himla fin i varje fall för mig. Hans kennelnamn säger allt om honom och jag hoppas att att han bär det med stolthet och fortsätter att vara en fridfull hane framöver.

Ambush Little Spikey, Spike… en så himla go valp… full av upptåg och otroligt charmig.

Bilderna gör inte dem rättvisa… jag är så himla nöjd med den här kullen… och för att inte tala om de fantastiska familjer som har köpt valparna.