Jag vill verkligen önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Det gör jag med en liten bildkavalkad på era, ni, mina valpköpares bilder. Bloggen har varit dåligt uppdaterad, men år 2016 har varit ett stressigt år för mig då jag även har ett liv utanför valphagen och hundlivet… jag har ju även ett jobb att sköta och en familj och en liten del fritid 🙂 Alla faktorer tillsammans har påverkat framför allt att jag inte ställt ut mina hundar så mycket, inte heller så många andra hundaktiviteter och därmed har jag inte haft så mycket att skriva om här på bloggen. Men mitt nyårslöfte till mig själv är att 2017 ska bli ett lugnare år men som även ska vara ett mer aktivt år, men utan stress. En liten uppåtgående spiral och ett mentalt lugn, det är mitt mål. Visst det krävs lite förändring, typ att jag ska inse vad som är verkliga måsten och inte bara att jag tror att jag måste… för att sålla bort en del saker.

Det har inte bara varit ett stressigt år, det har varit en del glädjeämnen också. Ett gäng fina och härliga valpar kunde jag leverera i somras. Zaga som jag köpte in, en tik efter Sixten, Ambush Hearth’n Soul. Zaga bodde hemma hos ett par månader i somras så att vi skulle lära känna henne, numera bor hon i fodervärdsfamilj. Jag fick till en lyckad och minnesvärd överraskningsmiddag för Björn när han fyllde 60 år i år. Ett minne som ger energi.

Jag ser framemot 2017 🙂

Zaga


Thea i Norge


Freja på utställning


Elsa

Aslan på utställning i Malmö

Nala

Sanna

Teddy

Goldie och Svea

Tomten Elsa

Tomten Spike

Spike

Atlas på utställning

Sanna i juleskrud

Sist men inte minst den här fina teckningen av Sanna som bor i Norge, tecknad av husse Björn