I helgen begav vi oss till Sollentuna då Newfoundlandsklubben hade en inofficiell utställning. Jag hade Zaga (Hübinettans Little Match Girl) med mig, det passade så himla bra eftersom Zaga bor hos i ett par veckor då matte och husse är i Karibien. Atlas (Ambush Prince Of Peace) med familj hade jag också lockat dit. Det var 8 wheaten anmälda. 2 av dem var Zagas kullsyskon, Bella och Harry. Det var 7 som gick i valpklass 6-9 månader och en juniortik. Som vanligt var det hanvalparna först. Atlas har nog egentligen inte en aning om vad som försegår, men glad och go och precis som sin uppfödare, lätt förvirrad… så skötte han sig fint. Atlas blev placerad som tvåa. Jag tror att Atals var rätt nöjd med den placeringen för då var slut på allvaret och han kunde slappna av.

Sen var det dags för Zaga, som nog var lite mer klar över situationen än vad Atlas var, för hon skötte sig som om hon aldrig gjort något annat. Även Zaga blev placerad som tvåa i sin klass och det var jag nöjd med.Tack till Boel Rosenlund som hämtade upp mig och var min sällskapsdam under dagen och tack Ulrika med familj för bilderna.