Ringrostig utan dess like, för ju vara tacksam för att vissa rutiner sitter där de ska… Att få fram en kaffe snabbt… så att hjärnkontoret börjar funka… Att inse att hundarna behöver kammas i god tid… att inse att tältet känns som ett plockepinn när rutinen inte sitter. Men det gick bra… det funkade. Även hundarna funkade, även de självklart ringrostiga. Vi hade kul, hundarna hade kul… ja kanske inte Goldie… hon gillade inte läget… en riktig hemmatjej… Alice och Bruce skötte sig ypperligt, men det hjälpte inte… är man tjockpälsad så är man… fina kritiker…. men men… pälsen ingår ju också i domarens skön. Totte och Mia skötte sig fint i ringen, fick ingen placering men väl ett HP. jättekul. Bäst resultat fick Freja, Best In Show Unghund, det var Freja det 🙂 Ann Hübinette visade henne så bra det gick att visa henne. Lite mer träning och lite mer mognad på den hunden… så kommer hon att visa sig så fint. Jätteroligt. Det var Wheaten festivalen, en härlig tradition. Vi var med första gången 2001, och har missat en tror jag… en som jag inte varit där och sen en när jag inte kunde och Björn fick hålla ställningarna. Alltid sol och trevligt runt ringen på den utställningen.

Alice “Modny Style Ovacia”

Bruce “Ambush Dream Baby Dream”

Freja “Ambush As You Like It” visad av Anne Hübinette

Så var det dags för de ringrostiga att ställa ut en dag till. Stocholms Kennelklubb stod för den utställningen. Fortfarande lite ringrostiga men väl ett fungerande samarbete med tältuppsättning.

Alice och Bruce var med på den här trippen. Alice fick åtminstone excellent, men inte mer. Bruce blev Bästa Hane 4 med reservcert. Högsta vinsten var att det är jag som är ringrostig, inte de två helt underbara hundar jag lever tillsammans med, de skötte sig ypperligt.

Alice på i farten

Bruce i stillastående… händer inte så ofta :-

Två utställningar den här helgen… helt slut, som sagt ringrostig. Men faktum är att det är utställning även nästa helg… så rostigheten kanske ger mersmak och att det blir fler äventyr framöver.