Så var det dag igen för den ringrostiga att ge sig ut på en ny utställning. Bruce och Alice igen och Björn såklart. Vi gav oss iväg på lördag eftermiddagen till Gävle och för att övernatta på ett billigt hotell. Ja, hotellet var verkligen rena fyndet. 680 kr för två personer i en tvårummare med dusch och toalett. Ett sovrum och ett vardagsrum med en stor härlig soffa. Det var absolut inga problem med att tillbringa en lördag kväll där, dessutom hade den en pizzeria i närheten med riktigt goda pizzor. Säger inte vad hotellet heter… så att det inte är fullbokat nästa gång vi behöver boka just där :

Resultat från utställningen, två ljusblåa rosetter… de där som man så hett trånar efter… eller inte… Med andra ord så inget egentligt resultat. Men två underbara hundar att visa i ringen och riktigt fina kritiker fick vi med oss hem. Bägges kritik började med ordet “impresive” och det är ju inte så illa 🙂 Bägge två fick fina ord för sina rörelser Alice vann öppenklassen, men det räckte inte till mer än så.

Alice (Mondy Style Ovacia) “goes easily on the move with good reach and drive”

Bruce ( Ambush Dream Baby Dream) “Goes well on the moves”

Nu dröjer det nog ett bra tag tills dess att vi ger oss iväg på utställning igen. Nu blir det säsong för Nosework och Viltspår under hösten 🙂