Nu är valparna 6 dygn gamla. De äter och sover och växer precis som det ska vara i en valplåda. Alice pysslar om dem som den goda mor hon är. Om allt är fungerar som det ska så är ju dessa första veckorna lugnet före stormen… Nu sköter ju Alice om dem, vi tittar bara till dem, kollar att de äter och får i sig den mat de behöver så att de växer som de ska och ser till att det är rent och torrt i lådan. Och så klart att det är lagom svalt i valprummet… annars heter det ju att det ska vara lagom varmt, det är ju inte i de termer som vi pratar just nu i denna sommarhetta 🙂 Bruce han vill fortfarande gärna hälsa på sina avkommor, ligger troget i trappan ner till valprummet, väntar och väntar. Men han är också mycket ute med oss och umgås, men gärna där det är lite svalare… han har hittat en plats som blivit en favorit.