Så var det dags för våran energiska solstråle att göra debut i utställningsringen. En valputställning i Södertälje. Första “längre” resa i bil för Timmie. Den var lite högljudd, men annars inga problem, hemresan var dessutom tyst… för då var hon trött 🙂

Fyra wheaten anmälda och fyra wheaten på plats. Timmie var ensam i sin klass, eftersom hon inte fyllt 6 månader ännu, konkurrenterna var ca 7 månader, en hane och två tikar.

Jag var nervös… Timmie helt otränade inför detta jippo… jag, mycket ringrostig i ordets rätta bemärkelse… Det skulle kunna bli en riktig pärs. Men wow, vårt energiknippe fann sig… hon visade sig rätt fint efter förutsättningarna och till råga på allt så gillade domaren henne så pass att hon blev bäst tik 🙂

Timmie slutade som BIM (Bäst I Motsatt kön). Jätteroligt och nu hoppas jag att isen på den fotbollsplan vi har bredvid vårt hus försvinner så att jag kan ta ut svängarna och träna henne ordentligt inför nästa utställning.

Det är nog domaren på den här bilden som vet hur man ska posera vid en vinnarbild… men en valp är en valp… så det blir som det blir 🙂