Så var det dags för en tur till Södertälje igen till Terrierklubbens utställning. Freja (Ambush As You Like It) och Timmie (Ambush Without You) var med.


Freja

Freja

Freja fick Excellent och blev placerad som fjärde tik i den öppna klassen, men utan CK, så hon gick inte vidare. Detta var Frejas första officiella utställning och jag är jättenöjd, även med kritiken från domaren som stämde helt överens med min egen uppfattning om Freja.


Timmie

Timmie

Timmie

Timmie med sin viftande svans 🙂

Andra gången som Timmie vistas på en utställning. Hon fick glad och positiv i kritiken, för det var hon verkligen. Jag trodde att hon studsade bort sig när vi rörde på oss… var helt genomsvettig… Men domaren menade på att det är bara bra att vara en glad valp 🙂 Superfin kritik. (Som även den stämmer överens med vad jag själv anser om Timmie… men jag är ju jävig) Bästa valptik blev resultatet… Hemmavarande hundar pockade på uppmärksamhet så vi stannade inte till finalen.

En dag att känna sig nöjd med smiley