Nu väntar vi förhoppningsvis smått igen. Freja har visat de första tecknen på att hon är dräktig. Lugnare och ingen direkt matlust. Sen är ovissheten stor, men prognosen är ju god för att vi i början på juni ställt fram valplådan och har små “tjocka korvar” och att frågeställningen “Vad ska vi göra under semestern?” är helt onödig smiley

Stolt blivande (hoppas vi) fader är Sixten. En gentleman som Freja inte behövde tillrättavisa en enda gång. De gick runt i trädgården tätt intill varandra, som två parhästar, när det var dags var det dags och när det sen höglöpet var över så fortsatte de bara med att gosa och trava runt tätt intill varandra. Vi håller tummarna för detta kärlekspar… smiley

Blir det nu valpar så känns det extra spännande då det är första gången jag använder mig av två egna uppfödda hundar. Ambush versus Ambush. Det har “bara” tagit 13 år att komma dit i min avel då året för min första kull var 2006.


Sixten (Ambush Heart’n Soul)

Freja ( Ambush As You Like It)